Geldig coronatoegangsbewijs verplicht voor bijwonen van lezing

Bibliotheek Steenwijk start november met boeiende lezingen

Op woensdag 3 november 2021 vormt de Bibliotheek Steenwijk het decor van twee lezingen. Van 13.30 tot 15.00 uur is er de lezing over het nieuwe lesprogramma DigiVitaler, met extra aandacht voor het digitale patiŽntenportaal van de huisarts. En in het kader van de landelijke campagne Nederland Leest vertelt Manon Ossevoort van 20.00 tot 22.00 uur over haar magische avontuur op een tractor. Een avontuur dat zij heeft beschreven in het boek ĎHet meisje en de tractorí.

Tijdens de lezing over het nieuwe lesprogramma DigiVitaler passeren de lessen apotheek.nl, corona, donorregister, gezondheidapps, patiŽntenportaal ziekenhuis, thuisarts.nl en videoconsult kort de revue. Aan het patiŽntenportaal van de huisarts (mijn gezondheid.net) wordt ruim aandacht besteed. Wie na de lezing meer wil leren over digitale zorg kan zijn/haar belangstelling voor het lesprogramma DigiVitaler ter plekke kenbaar maken. Bij voldoende belangstelling biedt de Bibliotheek de lessen in het eerste kwartaal van 2022 aanbieden. Het bijwonen van deze lezing is gratis.

Bijzondere reis
En dan de lezing van Manon Ossevoort. Tussen 2004 en 2015 reisde zij meer dan 38.000 kilometer op haar tractor. Deze reis naar het einde van de wereld, naar de geografische zuidpool, werd gevolgd door duizenden fans en media wereldwijd. Over de reis schreef Manon zelf het indrukwekkende boek ĎHet meisje en de tractorí. Zij vertelt haar persoonlijke verhaal vol bijzondere ontmoetingen en ervaringen, over de moed vinden om je dromen te volgen en alles wat mooi is op de wereld. Voor het bijwonen van deze lezing betalen leden van de Bibliotheek 5 euro, niet-leden betalen 7,50 euro.

Meer informatie
Interesse? Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl/agenda Let er bij het aanmelden op dat beide lezingen alleen op vertoon van een coronabewijs bijgewoond kunnen worden.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 25.10.21 | 12.00 UUR