Online aanmelden via: Bibliotheekkopvanoverijssel.nl

Knutselen en voorlezen voor kinderen in Bibliotheek Steenwijk

Nu de Bibliotheek Kop van Overijssel na de lockdown haar deuren weer heeft geopend, kunnen kinderen ook weer deelnemen aan de leukste activiteiten. Zo verzorgt de Bibliotheek Steenwijk op donderdag 17 juni 2021 een ‘groene’ knutselmiddag. In het kader van de landelijke BoekStartdag biedt dezelfde bibliotheek op zaterdag 19 juni 2021 een voorleesmomentje en speelse speurtocht voor kinderen tot 4 jaar.

De ‘groene’ knutselmiddag vindt op 17 juni van 15.00 tot 16.00 uur plaats. Onder enthousiaste begeleiding versieren de kinderen een glazen potje om er vervolgens tuinkers in de zaaien.

De kosten bedragen één euro en vooraf aanmelden kan via de agenda op www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl

De Bibliotheek Steenwijk organiseert deze knutselmiddag in aanloop naar de officiële opening van de Zadenbibliotheek, later die dag om 19.00 uur. De Zadenbibliotheek is dé plek waar je biologische zaden van groenten, kruiden en bloemen kunt lenen of ruilen.

BoekStartdag
Met deelname aan de BoekStartdag laat ook de Bibliotheek Steenwijk kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders genieten van boeken. En dus zijn deze kleine kinderen en hun (groot)ouders van harte welkom om op 19 juni rond 10.15 uur aan te schuiven bij het voorleesmomentje met aansluitend iets te drinken en een gezonde snack. Gedurende de hele ochtend is er in de Bibliotheek een speurtocht en verkoop van kinderboeken. Aan het voorleesmomentje zijn geen kosten verbonden, vooraf aanmelden via de agenda op www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl wordt wel op prijs gesteld.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 11.06.21 | 11.47 UUR


advertentie