Tweede Kamerverkiezingen 2021

Burgemeester Rob Bats bezoekt stembureau’s

Burgemeester Rob Bats bezoekt stembureau’s

Burgemeester Rob Bats bezoekt stembureau’s© Gemeente Steenwijkerland

Burgemeester Rob Bats heeft vanmiddag (15 maart) een bezoek gebracht aan onder meer het stembureau in Oldemarkt. Dit stembureau is samen met vijf andere stembureaus in Steenwijkerland, naast woensdag 17 maart, ook op maandag 15 en dinsdag 16 maart geopend. Dit om in verband met het coronavirus de kwetsbare (risico)groep kiezers de gelegenheid te geven ook op andere dagen te stemmen en daarmee drukte te voorkomen.

Burgemeester Rob Bats ‘Coronaproof je stem uitbrengen is een belangrijk gegeven tijdens deze verkiezingen. Naast allerlei maatregelen op de stembureaus waardoor coronaproof gestemd kan worden, zijn er ook een aantal stembureaus maandag en dinsdag al geopend. Dat zijn het gemeentehuis en theater De Meenthe in Steenwijk, MFC de Burght in Vollenhove, de dorpshuizen in Wanneperveen en Kuinre en MFC Dalzicht in Oldemarkt. Hiermee geven we onze inwoners de gelegenheid om verspreid en daarmee op een veilige manier hun stem uit te brengen’.

Burgemeester Rob Bats overhandigde aan Folkert Jellesma van het stembureau Oldemarkt een rood stempotlood van 1,5 meter. De lengte van dit potlood staat symbool voor de veilige corona-afstand. De burgemeester brengt woensdag zijn stem uit.

‘Ik vertrouw erop dat al onze kiezers in Steenwijkerland tijdens deze drie dagen gebruik maken van hun stemrecht. Belangrijk, want elke stem telt’, aldus burgemeester Rob Bats.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 15.03.21 | 15.45 UUR


advertentie