Wanneperveense knap op het podium in de eindsprint

Ineke Dedden derde in Grand Prix op Weissensee

Ineke Dedden

Ineke Dedden© Harm van Alst // SportPictures_NL

Ineke Dedden blijft de ereplaatsen de laatste weken aaneen rijgen. In de marathonwedstrijd op maandag 27 januari 2020 de Weissensee werd gehouden behaalde de Wanneperveense een knappe derde plaats in de eindsprint. Na veertig kilometer wedstrijd moest de rijdster van Team Palet Vastgoedonderhoud enkel winnares Manon Kamminga en Elsemieke van Maaren voor zich dulden.

Tijdens de korte Grand Prix-wedstrijd viel de massasprint niet te ontlopen. Daarin haalde Kamminga het voor de derde wedstrijd op rij. Daarachter was het Kamminga, ploeggenote van Dedden, die net voor de Wanneperveense hardrijdster over de streep kwam. Met haar derde plaats liet Dedden zien dat ze haar goede vorm nog altijd te pakken heeft.

Op 29 januari volgt met de Alternatieve Elfstedentocht de afsluitende wedstrijd op de Weissensee. In deze wedstrijd over 200 kilometer werd Dedden afgelopen jaar derde.Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 27.01.20 | 14.01 UUR