Echtpaar Renes overhandigt sleutels aan Kringloopwinkels Steenwijkerland

Kringloopwinkel Vollenhove gaat verhuizen!

Vorige week nam de Stichting Kringloopwinkels Steenwijkerland de sleutels van het echtpaar Renes in ontvangst. Na tien jaar stopt de Verkoopplaats met hun winkelactiviteiten in het pand aan de Kampen 3 in Vollenhove om plaats te maken voor de Kringloopwinkel Vollenhove. De Kringloopwinkel begint in een leeg en keurig opgeleverd pand. Maar omdat er nog enkele verbouwingen plaats gaan vinden is de opening pas in februari gepland. Op donderdag 6 februari zal Burgemeester Bats de officiŽle opening doen, maar er wordt hard gewerkt om de deuren al iets eerder open te kunnen stellen. Tot het einde van het jaar blijft de winkel aan de Weg van Rollecate 11 open voor verkoop, maar ook voor inname van spullen die weer hergebruikt kunnen worden.

In januari kunnen er (m.u.v. zaterdags) wel goederen voor hergebruik en kapotte elektrische apparaten voor de Wecycle-container gebracht worden op het nieuwe adres. Ook kan er dan nog steeds gebeld worden om grote spullen te laten ophalen (0527-244000).

Tot het einde van het jaar moet het oude pand eerst leeg verkocht worden. Er zijn diverse kortingen doorgevoerd.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 06.12.19 | 11.25 UUR


advertentie