Elke dinsdagochtend 3D tekenen voor volwassenen

Creatieve ochtenden in Bibliotheek Steenwijk

Potloden, stiften, houtskool, het zijn materialen waarmee iedereen bekend is en waar we de mooiste tekeningen mee maken. Maar heeft u al eens met een 3D pen getekend? De 3D pen houdt u net als een gewone pen in de hand, alleen kunt u hiermee ook van het papier af tekenen. Die prachtige fiets die u op het papier tekent, kunt u met de 3D pen ook echt staand tekenen.

Elke dinsdagochtend in december (3,10,17 en 24 december, van 10.00-11.30 uur, red.) kunt u in de leeszaal van Bibliotheek Steenwijk creatief aan de slag met de 3D pen. U hoeft geen tekentalent te zijn om mee te doen. Het gaat om lekker creatief bezig zijn, ervaring opdoen met de 3D pen en de gezelligheid van het samen tekenen. U kunt inlopen wanneer u wilt, maar wij adviseren u om de begintijd aan te houden. Er zijn losse kaartjes en rittenkaarten verkrijgbaar.

Deze worden op de ochtend zelf verstrekt. Voor meer informatie kunt u terecht bij de infobalie in de Bibliotheek of op onze website www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Kosten voor een los kaartje 3,- leden, en 4,- niet-leden. Een 2-ritten kaart kost 5,- leden, en 6,- niet-leden, en een 4-ritten kost per kaart 9,- en 10,- voor niet-leden.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 21.11.19 | 17.08 UUR


advertentie