Mantelzorgboeketten voor vrijwilligers

CU Steenwijkerland zet mantelzorgers in de bloemetjes

CU Steenwijkerland zet mantelzorgers in de bloemetjes

CU Steenwijkerland zet mantelzorgers in de bloemetjes© CU Steenwijkerland

Al een aantal jaren reikt de ChristenUnie Steenwijkerland in de Week van de Mantelzorg een aantal mantelzorgboeketten uit. De fractie deed ook in 2019 weer een oproep. Negentien mantelzorgers zijn door kinderen, buren, collega’s of vrienden doorgegeven.

Verhalen van mensen waaruit zoveel dankbaarheid blijkt dat anderen in staat zijn om te helpen, ook verhalen waar je stil van wordt! Stil, omdat levens zo heftig kunnen zijn en zorgen zo groot.

Drie van de mantelzorgers zijn door de ChristenUnie in de bloemetjes gezet. De andere mantelzorgers hebben op de dag van de mantelzorg een bedankkaartje ontvangen.

Mantelzorgers
Gewone Steenwijkerlanders die vaak jarenlang zorgen voor een partner, buurman of buurvrouw, moeder, dochter of zoon. Hun zorg en aandacht is van onschatbare waarde. Daarom is het goed dat de mantelzorgers één keer per jaar extra aandacht krijgen en dat we even dankjewel kunnen zeggen.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 16.11.19 | 12.58 UUR


advertentie