Wil je jouw (levens)verhaal ook graag delen met Joris Linssen?

Joris' Kerstboom komt naar Steenwijk

Wie zet jij in het licht? Dat is de vraag die Joris Linssen aan de bezoekers stelt op het Kerkplein in Steenwijk. In de donkere decemberdagen is Jorisí Kerstboom de ultieme ontmoetingsplaats voor alle mensen om een foto van een bijzonder persoon in hun leven tussen de dennentakken te hangen en in het licht te zetten.

De begeleiders van Jorisí Kerstboom staan op 12 en 14 december op het Kerkplein. Iedereen is uitgenodigd om daar een foto in de kerstboom te hangen van een persoon die hij of zij in het licht wil zetten. Joris Linssen is op donderdag 12 december van 15.00 tot 20.00 aanwezig* om de persoonlijke verhalen achter de foto horen. De grote kerstboom is een ontmoetingsplaats waar je bijvoorbeeld elkaar ten huwelijk kunt vragen, een reddende engel kunt bedanken, sorry kunt zeggen of een hechte vriendschap kunt vieren.

Wil je iemand bedanken, een ode brengen aan een persoon of sorry tegen iemand zeggen? Kom naar Jorisí Kerstboom en neem de foto van de betreffende persoon mee. Als je jouw verhaal ook graag wilt delen met Joris Linssen in het tv-programma mail dan jouw verhaal naar: joriskerstboom@kro-ncrv.nl

Jorisí Kerstboom heeft dit jaar zes uitzendingen. Op 14, 15, 16, 18 en 19 december worden vijf korte afleveringen uitgezonden rond de klok van 22.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 2. Op vrijdag 20 december is de hoofduitzending om 21.05 uur bij KRO-NCRV op NPO 2. (*Tijden en dagen zijn onder voorbehoud.)

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 04.11.19 | 16.33 UUR


advertentie