Fractie wil kloof tussen politiek, bestuur en inwoners en ondernemers verkleinen

PvdA Steenwijkerland in gesprek op de markt

Vanaf morgen, zaterdag 9 november aanstaande staat Partij van de Arbeid Steenwijkerland elke tweede zaterdag in de maand op de markt in Steenwijk.
Tussen 11.00 en 14.00 uur is de PvdA Steenwijkerland fractie en - bestuur vertegenwoordigd op de Markt in Steenwijk. Doel is in gesprek te komen met de inwoners van Steenwijkerland, een luisterend oor te bieden en indien nodig maatregelen voor te stellen in de gemeenteraad.


De PvdA wil op deze manier de kloof tussen politiek, bestuur en inwoners en ondernemers verkleinen. Door met elkaar in dialoog te gaan horen wij wat er leeft en wat mensen bezighoudt.
We zijn ook op zoek naar nieuw talent dat zich verder wil ontwikkelen voor een plek in de raad of kandidaat bestuurder en de vereniging PvdA kan versterken.

"Het is een uitnodiging aan alle bewoners van Steenwijkerland om informatie te delen, kansen en knelpunten onder de aandacht te brengen. Wij staan er voor open", aldus de fractie.

Data voor de eerste vier maanden (steeds van 11.00-14.00 uur): 9 november 2019; 14 december 2019; 11 januari 2020 en 8 februari 2020
Plaats: Markt Steenwijk.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 08.11.19 | 08.51 UUR


advertentie