Al 81 jaar een vertrouwd adres voor land- en tuinbouwmechanisatie in Nederland

Rietman opent tweede vestiging in Sint Jansklooster

Rietman opent tweede vestiging in Sint Jansklooster

Rietman opent tweede vestiging in Sint Jansklooster© Rietman Hasselt

Rietman, het Land- en Tuinbouw Mechanisatiebedrijf dat al ruim 81 jaar in Hasselt is gevestigd, heeft aan de Kloosterweg 102a in Sint-Jansklooster hun tweede vestiging geopend. "De nieuwe vestiging is makkelijk te vinden, omdat we als directe buur de ruim 45 meter hoge markante watertoren hebben. Nt aan de rand van Sint-Jansklooster", aldus Wout Rietman.

"Tot begin 2019 was in dit pand Smit BV gevestigd. Het bedrijf was actief op het gebied van tuin,- en parkmachines met de specialiteit; machines voor de rietcultuur. Zeker op dat gebied bediende het klanten door heel Nederland. Sinds enige tijd staat de naam Rietman op het bedrijfspand aan de Kloosterweg 102a in Sint Jansklooster en voert het nog steeds de sterke merken waar Smit BV dealer van was. Dit aangevuld met de merken die Rietman sinds jaar en dag al verkoopt, vanuit Hasselt."

Nogmaals Wout: "Rietman heeft eigenlijk een passende naam op de machines voor de rietcultuur en die naam gaan we waar maken. Maar ook op het gebied van tuin en park verzorgingsmachines staat Rietman Sint Jansklooster voor u klaar!" Rietman gaat nu ook vanuit Sint Jansklooster de merken Kioti, Carraro, Husqvarna, Ariens, BSC, Cyklop, Makita, Jansen verkopen en hierbij de service verlenen. De werkplaats en magazijn worden nog verder geoptimaliseerd, en vanuit de nieuwe ingerichte winkel kunnen klanten terecht voor onder andere erf-en-tuin, bosbouwgereedschappen, werkschoeisel, veiligheidskleding, olin en vetten, reinigingstechniek en nog veel meer.

Skelters, trampolines, speeltoestellen en speelgoed blijft grotendeels in Hasselt, maar wordt dagelijks wel in Sint Jansklooster aangevuld en geleverd. Inmiddels staan de computers en communicatielijnen in directe verbinding met onze hoofdvestiging in Hasselt. Voor de agrarische klanten biedt Rietman nu vanuit deze tweede vestiging ook de tractoren van Claas (tezamen met de landbouwmachines van Claas, red.), Strautmann, Kaweco, Zocon en de compactshovels van Weidemann aan. "Dit wordt natuurlijk direct ondersteunt door de kennis vanuit Hasselt. Bij Rietman blijven de lijnen kort en gaan we elkaar versterken. De administratie van beide vestigingen blijft verbonden aan de vestiging in Hasselt.

Vanaf heden vindt u Rietman Bedrijven aan de Zwartewaterweg 6 in Hasselt en aan de Kloosterweg 102a in Sint Jansklooster. Telefoon: 038 4771243 en 0527 246412, of kijk op www.rietmanhasselt.nl of www.rietmansintjansklooster.nl

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 24.10.19 | 13.34 UUR


advertentie