Directeur Timmerman geeft startsein

Wetland Wonen start groot onderhoud St. Jansklooster

Op maandag 16 september gaf directeur Marcel Timmerman van woningcorporatie Wetland Wonen het startsein voor groot onderhoud aan twaalf woningen in Sint Jansklooster aan de Bonkenhaveweg, Reesstraat en Van Ommenstraat. De werkzaamheden, die aannemersbedrijf B.A. Vinke gaat uitvoeren, beginnen in september.

De bewoners van de twaalf woningen waren maandagmiddag aanwezig bij de feestelijke start. Ze konden in een leegstaande woning de kleuren en materialen bekijken waarmee de woningen worden vernieuwd.

Meer comfort en betere betaalbaarheid
Wetland gaat de woningen verduurzamen. “Dat gebeurt onder meer door ze beter te isoleren”, vertelt Timmerman. “De woningen krijgen een nieuwe buitengevel en een nieuw dak. Daardoor krijgen ze meteen een modern en fris aanzien.” Ook krijgen de woningen driedubbele beglazing. Daarnaast verduurzaamt Wetland de woningen met installaties in en op de woningen, zoals zonnepanelen en een warmtepomp. “Zo willen we het wooncomfort en de betaalbaarheid voor onze klanten verbeteren en dragen we bij aan een duurzame wereld”, aldus Timmerman.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 20.09.19 | 15.00 UUR


advertentie