De toegang is vrij!

Orgelconcert Martien de Vos in Steenwijk

Woensdagmiddag 7 augustus zal Martien de Vos het orgelconcert in de Kleine Kerk verzorgen. Op het Van Oeckelen-orgel maakt Martien de Vos een reis door de tijd door achtereenvolgens werk te spelen van J.P. Sweelinck, J.S. Bach en W.A. Mozart. Van J. Brahms speelt hij Intermezzo & Rhapsody, waarvoor hij zelf een transcriptie voor orgel heeft geschreven. Hij zal het concert beginnen en afsluiten met een improvisatie van eigen hand.Het concert begint om 14.00 uur. De kerk is al open vanaf 10.30 uur. De toegang is vrij.

Martien de Vos (1995) is als organist verbonden aan de Open Hofkerk te Rotterdam Pendrecht, de Laurentiuskerk te Mijnsheerenland en de Rehobothkerk te Ooltgensplaat.

Op 14 augustus wordt de zomerserie op woensdagmiddag in de Kleine Kerk afgesloten door Jaap Zwart. Het volledige programma vindt u op www.kunstkleinekerksteenwijk.nl


Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 07.08.19 | 07.17 UUR


advertentie