Scheidend preses is niet meer beschikbaar

SV Steenwijkerwold zoekt voorzitter

Voetbalvereniging SV Steenwijkerwold, de tweede vereniging in omvang van Steenwijkerland met bijna 600 leden, zoekt een nieuwe voorzitter. Folkert Jellesma heeft jaren het voorzitterschap met verve vervult, maar wil het wat rustiger aan gaan doen. Een blessure aan de heup maakt dat scheidend preses direct niet meer beschikbaar is voor de club.

De gewenste voorzitter is in eerste instantie een verbinder met bestuurlijke ervaring, daarnaast een man of een vrouw die de vereniging een warm hart toe draagt en het leuk vindt om met 5 andere bestuursleden de vereniging te leiden naar sportieve en maatschappelijke successen.

Een interne zoektocht heeft tot op heden niet een voorzitter(ster) opgeleverd dus daarom treedt sv Steenwijkerwold nu naar buiten. Bij interesse kunnen gegadigde contact opnemen met het secretariaat van sv Steenwijkerwold door te e-mailen naar: secretariaat@svsteenwijkerwold.nl

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 09.01.19 | 13.40 UUR


advertentie