Vereniging deelt stijlpunten en prijzen uit

PSV Vollenhove houdt springwedstrijd in manege

Amazones en ruiters PSV Vollenhove in de prijzen

Amazones en ruiters PSV Vollenhove in de prijzen© PSV Vollenhove

PSV Vollenhove organiseerde afgelopen weekend een springwedstrijd voor ruiters en amazones. Op vrijdagavond werd in de manege aan de Zuurbeek gestart met de paarden. In de klasse BB was er een tweede prijs voor Anouk Vermue met G-Star (73,5 stijlpunten). Een derde prijs in deze klasse was weggelegd voor Saskia Douma met Edelweiss (71 stijlpunten).

In de klasse B reed Angelique Scheer naar een 5e prijs met 66,5 stijlpunten. Angelique rijdt op Grace.

Het tweede parcours in de klasse L was een prooi voor Dian van Diepen met Halina VD. Zij mocht de eerste prijs in ontvangst nemen.

Zaterdag waren de pony's aan de beurt. In de klasse BB-AB wist Mirthe te Paske beslag te leggen op de 1e plek. Mirthe zadelde hiervoor haar pony Melody. Zij kreeg 80 punten voor de stijl.

In de klasse BB-CDE was er een 1e prijs voor Ilona Altena met Marrit. Zij wist 75,5 punten bij elkaar te rijden.

In de klasse B-AB reden meerdere amazones van PSV Vollenhove zich in de prijzen. In het eerste parcours was er een 2e prijs voor Nicky Hulleman met Roetsenest Lou Lou (82 stijlpunten) en een 3e prijs voor Mirthe te Paske met Broekland's Contessa (80 stijlpunten). In het tweede parcours wist Mirthe 82 punten bij elkaar te rijden en mocht ze een 1e prijs in ontvangst nemen. Ilse de Vries werd in dit parcours 2e met haar pony Bobby (78 punten voor stijl). Door de beide goede resultaten van Mirthe te Paske mocht zij ook de extra prijs in ontvangst nemen, een mooie deken!

In de klasse L-AB was er een debuut voor Rens Odink met Miss Lynn ASG. Hij reed in het eerste parcours naar een tweede plek.

Ook werd er nog dressuur gereden in Hasselt. Esther Mondria kwam daar aan de start met haar paard Eveliene. Met 189,5 punten in de klasse M1 wist ze de 2e prijs te winnen.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 01.10.18 | 07.47 UUR


advertentie