Winnaars blij met ontvangen prijs!

Prijsuitreiking Moederdagactie van Vollenhoofse Ondernemers

Prijsuitreiking Moederdagactie

Prijsuitreiking Moederdagactie © R. Dragt

Zaterdag 13 mei vond de prijsuitreiking bij Winters Optiek Goed bekeken plaats van de Moederdagactie, georganiseerd door de VOC te Vollenhove. Karin Winters van eerder genoemde winkel en Janny Jansen van Chamomilla, Wellness en Huidverbetering mochten aan vijf dames de prijzen uitreiken ter waarde van 50,00 euro. Zowel Chamomilla als Winters Optiek hadden een ‘duit’ in het tasje gedaan.

Op de foto: drie winnaressen die bij de prijsuitreiking aanwezig waren: H. de Lange, W. ten Hove en I. Voerman. Twee andere winnaars die er helaas niet bij konden zijn; A. Lassche en D. Post kunnen hun prijs bij Winters Optiek ophalen.

Deze dagen kunt u nog deelnemen aan de kassabonnenactie omtrent de opening van het Voorpoortplein. De prijsuitreiking is zaterdag 20 mei om 16.00 uur op het Voorpoortplein.Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 16.05.17 | 08.46 UUR


advertentie