Donderdag 06.08.20 | 19.51 uur

Iets goeds doen voor een ander

Wensboomdag van Stichting JY op 7 december

Stichting JY organiseert op zaterdag 7 december 2019 voor de tweede keer haar Wensboomdag. Van 10.00 tot 16.00 uur is jong en oud van harte welkom in Vollenhove voor een gezellige en sfeervolle dag in kerstsferen. Waar het tijdens de Wensboomdag werkelijk om draait is aandacht hebben voor mensen om je heen. Doe een wens voor jezelf of een ander, bekend of onbekend. Hang een wens in de wensboom en wie weet, misschien komt er een droom voor je uit of bezorg je iemand de kerst van zijn leven!

Iets goeds doen voor een ander
“Er zijn zoveel mensen die je blij kunt maken met een uurtje wandelen, een bakje koffie drinken of ze op weg helpen in de maatschappij. Elk klein gebaar is waardevol. Wij zien graag dat mensen zich ervan bewust worden dat ook zij een bijdrage kunnen leveren”, zegt Yvonne Meijer van Stichting JY. Iets doen voor een ander is altijd goed en gewenst. De decembermaand is de tijd van delen en stilstaan bij alles waar je dankbaar voor mag zijn. “We hopen dat door onze Wensboomdag iedereen na gaat denken voor wie ze een wens kunnen en willen doen. Dan gaan wij ons best doen om zoveel mogelijk van die wensen en dromen uit te laten komen!”

Grootse wensen of kleine wensen. Gekke, avontuurlijke, actieve of liefdevolle wensen. Het maakt niet uit, elke wens mag in de wensboom. Of die nu voor jezelf of voor een ander is. Het doel is een glimlach op het gezicht van een ander of een fijn gevoel voor iemand die het verdient of goed kan gebruiken.

Een hele dag in kerststemming
De Wensboomdag is een dag vol kerstactiviteiten voor iedereen. Je kunt marshmallows roosteren boven een vuurkorf, (kinder)kerstknutsels maken of smullen van warme chocolademelk met slagroom. Kerstshoppen kan ook. Bij de dagbesteding van JY zijn er allerlei spullen met liefde met de hand gemaakt. Houten bankjes, rendieren, versieringen voor in de boom en kerstkransen voor aan de deur. Er is van alles te koop. En zoek je iets specifieks? Dan maakt JY dat voor jou op maat.

Kerstwensbomen
JY verkoopt dit jaar ook kerstwensbomen. Hiervoor heeft heel Vollenhove een speciale flyer in de bus gehad. Een deel van de opbrengst van de verkoop van de bomen gebruikt JY om straks al die wensen uit te laten komen. Het zijn prachtige en kwalitatieve bomen, rechtstreeks van de kweker en voor een aantrekkelijke prijs. Bestel je nu een kerstwensboom, dan mag je tijdens de wensboomdag jouw ideale boom uitzoeken.

Ben je er bij?!
Het mag duidelijk zijn. De Wensboomdag van JY is niet zomaar een dag. Het wordt een feestelijke en magische dag, met de wensboom als stralend middelpunt. Kom ook, geniet met ons mee én maak tegelijkertijd kennis met alles wat Stichting JY doet en waar ze voor staat. Waar en wanneer? Zaterdag 7 december van 10.00 – 16.00 uur aan de Weg van Rollecate 17a in Vollenhove.

Kom ook, je bent meer dan welkom. Niets moet, alles mag. Opgeven is niet nodig en alle activiteiten zijn gratis. Kun je er 7 december niet bij zijn, maar heb je wel een wens? Tot 21 december kun je jouw wens in de wensboom hangen. Dat kan door te bellen, mailen via wensboom@stichtingjy.nl of via de speciale wensbrievenbus. Anoniem een wens doen mag ook. Uiteraard gaan we met de wens en andere gegevens vertrouwelijk om.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 18.11.19 | 10.09 UUR


advertentie

Vandaag:
32° | 17°
Meer weer...
Morgen:
29° | 16°


AGENDA
  • Vrijdag 07.08.20
  • Zaterdag 08.08.20
  • Zondag 09.08.20
  • Maandag 10.08.20
  • Dinsdag 11.08.20
  • Woensdag 12.08.20
  • Donderdag 13.08.20
  • Volledige agenda...

POLL

  • De coronacrisis vraagt het uiterste van de Nederlandse bevolking. We moeten er alles aan doen om verspreiding van het virus te stoppen.
 JA
 Maatregelen zijn niet streng genoeg
 De maatregelen gaan (veel) te ver
 Kabinet moet bereid zijn nog meer uit de kast te halen om Nederland door de coronacrisis te loodsen

TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.48746 s