Vrijdag 06.12.19 | 13.11 uur

Interactieve event voor kids!

Twee volle dagen Mega-Bricks in Steenwijk

Voor het vierde jaar op rij organiseert Miniatuur Organisatie Bureau Heerdink uit Nijverdal Mega-Bricks in Rabo Theater De Meenthe. 1500 m2 gevuld met alles op het gebied van Lego en aanverwante artikelen. Lego Trucks, Radiografische truckbaan, voetbalstadion van Lego, Piratenschepen, Hijskranen, Formule 1 auto’s, Landbouwmachines en zelfs het beroemde Chrysler Building in Lego komt naar Steenwijk.

Er is een grote modellen en onderdelenmarkt met miljoenen losse Lego stenen en diverse diorama’s van Lego zijn te bewonderen. Het evenement is interactief met een Lego speelplaats voor kinderen.

Er is een Bouwwedstrijd voor in diverse leeftijdscategorieën met mooie prijzen en kinderen kunnen op diverse plaatsen met radiografisch materiaal aan de slag. Ook dit jaar wordt het evenement georganiseerd in samenspraak met de Bouwsteen, de landelijke overkoepelende organisatie van Lego liefhebbers.

Het evenement is op zaterdag 23 november en op zondag 24 november en dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00. De entree vanaf 2 jaar is 5,00 euro p.p. Reserveren kan via www.demeenthe.nl

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 13.11.19 | 17.33 UUR


advertentie

Vandaag:
8° | 6°
Meer weer...
Morgen:
8° | 7°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.60205 s