Woensdag 26.02.20 | 15.33 uur

Informatieavonden in Oldemarkt, Steenwijk en Vollenhove

Nieuwe leverancier voor Wmo-hulpmiddelen

Vanaf 1 november 2019 is RSR Revalidatieservice BV de nieuwe leverancier voor het leveren van Wmo-hulpmiddelen voor de gemeente Steenwijkerland. Inwoners van Steenwijkerland kunnen dan voor hun Wmo-hulpmiddel terecht bij RSR.

Wethouder Trijn Jongman ‘Met deze nieuwe leverancier hebben wij het volste vertrouwen dat onze inwoners goed geholpen worden bij de levering, het onderhoud en eventuele aanpassingen van hun hulpmiddel. Een hulpmiddel dat voor hen van groot belang is in hun mate van mobiliteit en onafhankelijkheid’.

Inwoners die nu via de Wmo een scootmobiel, rolstoel of ander hulpmiddel hebben kunnen deze gewoon houden. Ze hoeven niets in te leveren of om te ruilen, de nieuwe leverancier neemt dit allemaal over. In oktober worden drie informatieavonden (Oldemarkt, Steenwijk en Vollenhove) gehouden waar de nieuwe leverancier zich voorstelt en eventuele vragen over de hulpmiddelen beantwoordt. Inwoners van Steenwijkerland, in bezit van een Wmo-hulpmiddel, zijn via een brief geïnformeerd over de verandering van leverancier en de informatieavonden.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 19.09.19 | 17.52 UUR


advertentie

Vandaag:
4° | 1°
Meer weer...
Morgen:
6° | 1°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.42062 s