Vrijdag 24.01.20 | 14.02 uur

Hou je van achter de computer zitten en digitaal ontwerpen?

Dieren in het KennisLab bij Bibliotheek Steenwijk

Ben jij ook zo gek op dieren? Wij ook en daarom gaan we een beestenbende maken in het KennisLab. Tijdens de workshop ‘Dieren in het KennisLab’ op woensdag 18 september, 14.00-17.00 uur bij Bibliotheek Steenwijk ga je zelf (fantasie)dieren maken. Vooraf dien je te kiezen uit één van de volgende technieken.

Hou je van achter de computer zitten en digitaal ontwerpen? Kies dan voor 3D printen of sticker maken. Met de 3D printer kun je gave dino’s maken, een konijn, een kuiken, maar natuurlijk ook jouw lievelingsdier. Het is allemaal mogelijk met digitaal ontwerpen. Het is een kwestie van schuiven, bouwen, meten en in elkaar plakken, maar dan op het beeldscherm. Is je ontwerp klaar, dan print de 3D printer je ontwerp uit.

Maak je liever een sticker? Dan gaan we op zoek naar een prachtige afbeelding op internet en leer je die bewerken tot een sticker. Vervolgens mag je die sticker ook strijken op een tas. Zo heb jij je eigen, unieke tas. Liever de sticker ergens thuis opplakken? Dat kan ook.

Hou je meer van tekenen? Probeer dan eens met een 3D pen een dier te maken. Je zult verbaasd zijn over het resultaat. Jouw dier kan dan echt staan op je bureau of vensterbank.

Enthousiast geworden?
Kom dan naar deze workshop in het KennisLab in Bibliotheek Steenwijk. Het wordt een gezellige, creatieve middag. Ouders mogen assisteren. Vooraf opgeven is niet nodig. Vol=Vol. Houd er wel rekening mee dat 3D tekenen en 3D printen meestal (veel) meer tijd vraagt dan een sticker maken.

De workshop is voor jeugd vanaf 8 jaar en kosten zijn 3,00 euro voor leden en 4,00 euro voor niet-leden. Meer informatie over het KennisLab vindt u op: www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 09.09.19 | 13.30 UUR


advertentie

Vandaag:
6° | 3°
Meer weer...
Morgen:
7° | 3°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.56026 s