Vrijdag 24.01.20 | 14.02 uur

25-Minuten durende uitzending geeft kijkje in de keuken

Corso Sint Jansklooster dit weekend op SBS 6

De komende weken staat SBS in het teken van Corso Sint Jansklooster. Zaterdag 7 september wordt het eerste programma over de dahliareuzen uitgezonden. Zaterdag 14 september is het Corso ook te zien op de buis.

Na jarenlange samenwerking met omroep MAX werkt de Christelijke Oranje Vereniging (COV) dit jaar voor de eerste keer met Talpa, het bedrijf achter SBS. In aanloop naar het corso zijn de voorbereidingen vastgelegd op beeld. De dagen voorafgaand aan het corso, dat op 16 en 17 augustus werd gehouden, werden de groepen gevolgd door de camera. De 25-minuten durende uitzending van komende zaterdag geeft een kijkje in de keuken bij de bouwers. Dit programma is zaterdag 7 september om 15.30 uur te zien en wordt zondag om 11.00 uur opnieuw uitgezonden.

De corso-rondgang is de daaropvolgende week te zien. Op 14 en 15 september ziet u hoe de dahliareuzen door de straten van Sint Jansklooster trekken. De uitzendingen beginnen net als de voorgaande week om 15.30 en 11.00 uur.

Zaterdag 21 september organiseert de COV haar derde editie van het vernieuwde Jeugdcorso. Jongeren uit Sint Jansklooster en omgeving kunnen zich nog tot en met donderdag 5 september aanmelden. De muzikale omlijsting is in handen van het Jong Advendo uit Sneek, Jong Urk, en Jong van Limburg Stirumkorps uit Wezep. Het Jeugdcorso begint om 16.00 uur en is gratis toegankelijk voor publiek. Het aantal dahlia’s per startnummer varieert van 10 tot meer dan 5000 stuks. Meer info:www.covsintjansklooster.nl

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 02.09.19 | 08.47 UUR


advertentie

Vandaag:
6° | 3°
Meer weer...
Morgen:
7° | 3°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.40592 s