Donderdag 12.12.19 | 16.46 uur

Zin in een gezellige avond in een eeuwenoude omgeving?

Landgoed De Oldenhof zoekt jongeren met een mening

Zin in een gezellige avond in een eeuwenoude omgeving? Dan is Landgoed De Oldenhof op zoek naar jou. Hoe belangrijk vind jij ons landgoed? Die vraag leggen we voor aan jongeren.

Landgoed de Oldenhof bestaat bijna 400 jaar. Veel mensen spannen zich in om het landgoed ook voor de komende generaties te bewaren. Maar zitten die nieuwe generaties daar wel op te wachten? Die vraag houdt ons bezig en daarom willen we dat graag met jongeren zelf bespreken. Op 29 en 30 augustus komen studenten van hogeschool Saxion naar De Oldenhof om te bespreken hoe belangrijk een landgoed is. We willen bij dat gesprek heel graag jongeren betrekken die in de omgeving van De Oldenhof wonen en/of zijn opgegroeid.

Dus jongeren uit Vollenhove en Sint Jansklooster: hoe belangrijk vinden jullie De Oldenhof? Dat willen we graag weten en daarom ontvangen wij je graag op 29 augustus vanaf 17.00 uur op de Oldenhof. Wij zorgen voor eten en drinken, een kampvuur en goed gezelschap.

Ben je nieuwsgierig en vind je het een mooie uitdaging om daar met andere jongeren over te spreken? Meld je dan aan per e-mail: info@knolconsult.nl

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 10.08.19 | 07.21 UUR


advertentie

Vandaag:
5° | 1°
Meer weer...
Morgen:
7° | 4°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.38719 s