Zaterdag 16.11.19 | 18.25 uur

Corso dit weekend op 16 en 17 augustus

Sint Jansklooster werkt naar hoogtepunt toe

Het bloemencorso van Sint Jansklooster vindt plaats op vrijdag 16 augustus 2019. Zowel in de middags als 'avonds trekken tientallen met dahlia beplakte praalwagens door de straten van Sint Jansklooster. Tijdens de 51e editie trekken 12 dahliareuzen aan u voorbij. Door een ernstig dahliatekort geldt voor Corso Sint Jansklooster in 2019 dat praalwagens voor slechts 60 procent van de aangevraagde kleuren dahlia’s zijn voorzien. De bloemencommissie, corsobouwers en het hoofdbestuur van de Christelijke Oranje Vereniging (C.O.V.) betreuren dit ten zeerste. Zij hebben de reglementen eenmalig aangepast. Desondanks werkt Sint Jansklooster naar hoogtepunt toe!

Bewonder het eindresultaat
Het Corso in Sint Jansklooster wordt gehouden op vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus. Vrijdag trekken de creaties om 14.00 en 20.30 uur door het centrum. Zaterdag wordt vanaf 12.00 uur het corsofestival gehouden. Naast de dahliareuzen, met bijbehorende figuratie, zijn er ook tientallen straattheateracts.

Kinderen tot en met 17 jaar betalen 3,50 euro entree. Volwassenen betalen 7,50 euro om het Corso te bezoeken. Kijk voor meer info en tickets op www.corsoklooster.nl

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

Gerelateerde artikelen:

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 13.08.19 | 12.17 UUR


advertentie

Vandaag:
5° | 2°
Meer weer...
Morgen:
5° | 0°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.36283 s