Donderdag 12.12.19 | 16.46 uur

Méér doen met het stadspark!

Meepraten over kwaliteitsimpuls park Rams Woerthe

Op woensdag 4 september kunt u bekijken hoe park Rams Woerthe in Steenwijk er mogelijk uit zou kunnen zien. Een landschapsarchitect heeft hiervoor een ontwerp gemaakt. Voor het ontwerp zijn tijdens een informatieavond in juli ideeën, meningen en suggesties opgehaald. U bent op 4 september vanaf 19.30 uur van harte welkom in Rabo Theater De Meenthe.

Méér doen met het stadspark Rams Woerthe. Beleving toevoegen én verbindingen leggen met o.a. de stadswallen, stadstuin de Nettelbosch en het Gedempte Steenwijkerdiep. Dat alles met behoud van de natuurlijke en monumentale waarde van het park. Dát is de basis van de gesprekken over een nieuw plan voor Rams Woerthe. Op 3 juli kon iedereen daarvoor ideeën aandragen. De landschapsarchitect heeft die ideeën nu vertaald in een ontwerp. Op woensdagavond 4 september kunt u het ontwerp bekijken en uw reactie daarop geven. Op basis daarvan wordt een definitief ontwerp gemaakt dat aan het college van B&W wordt voorgelegd.

De informatieavond op 4 september is in Rabotheater De Meenthe en wordt om 19.30 uur geopend door wethouder Bram Harmsma. U bent van harte welkom.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 07.08.19 | 11.32 UUR


advertentie

Vandaag:
5° | 1°
Meer weer...
Morgen:
7° | 4°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.38101 s