Zaterdag 16.11.19 | 18.25 uur

Wat doet Steenwijkerland met de resultaten van het onderzoek?

Steenwijkerland heeft een digitaal inwonerspanel!

Steenwijkerland heeft een digitaal inwonerspanel. Daarin kunne inwoners van deze gemeente meedenken over onderwerpen die ze aangaan. De gemeente Steenwijkerland wilt graag uw mening weten. Het derde onderzoek van het Inwonerspanel Steenwijkerland is eind april/begin mei 2019 uitgevoerd. 789 Deelnemers hebben deelgenomen aan het onderzoek dat over biodiversiteit ging.

Uitkomsten van het onderzoek
Uit het onderzoek blijkt dat een overgrote meerderheid biodiversiteit (heel) belangrijk vindt en dat veel deelnemers zelf al maatregelen hebben genomen om de biodiversiteit te verbeteren. Alle uitkomsten van het onderzoek staan in de factsheet. Deze kunt u downloaden op www.steenwijkerlandpeilt.nl onder de knop ‘Nieuws en resultaten’. Via deze website kunt u zich ook aanmelden voor het inwonerspanel. Verder kunt u daar de resultaten bekijken van de vorige onderzoeken over sociale media en dienstverlening en het vervoer in Steenwijkerland.

Wat doen we met de resultaten van het onderzoek?
We houden in ons dagelijks beheer en onderhoud van de openbare ruimte rekening met de uitkomsten van het onderzoek. Daarnaast werkt de gemeente Steenwijkerland aan een plan van aanpak voor het versterken van de biodiversiteit in Steenwijkerland. Hiervoor organiseren ze in het najaar een bijeenkomst. De deelnemers die hebben aangegeven dat zij willen meedenken over de biodiversiteit in Steenwijkerland, ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor deze bijeenkomst.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 09.07.19 | 09.50 UUR
Vandaag:
5° | 2°
Meer weer...
Morgen:
5° | 0°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.36003 s