Zaterdag 16.11.19 | 18.25 uur

Ambassadeurschap voor manager Stichting Sociaal Werk de Kop

Hofsteenge ambassadeur Present Steenwijkerland

Hofsteenge ambassadeur Present Steenwijkerland

Hofsteenge ambassadeur Present Steenwijkerland© Present Steenwijkerland

Stichting Present Steenwijkerland verbindt nu bijna 10 jaar lang vrijwilligers uit heel Steenwijkerland met hulpvragen van inwoners uit de gemeente. Vanaf 2009 tot 2019 is in meer dan 1000 situaties door vrijwilligers hulp geboden aan gezinnen of alleenstaanden. Henrieke Hofsteenge – manager van Stichting Sociaal Werk de Kop – kent het verbindende werk van Present in Steenwijkerland en vindt het een eer ambassadeur te worden voor Present.

Henrieke: "De reden dat ik graag ambassadeur wil zijn van Stichting Present is omdat ik de organisatie een warm hart toedraag. Wij kunnen ons werk niet zonder vrijwilligers en zonder Stichting Present doen. Stichting Present is ontzettend belangrijk voor ons, zeker bij ondersteuning van inwoners in en rond huis als zij daar zelf geen middelen voor hebben."

Met burgemeester Rob Bats is Henrieke nu de tweede ambassadeur voor Present Steenwijkerland. Door haar kennis van het sociale domein in Steenwijkerland is zij een belangrijke schakel in het (net)werk van Present Steenwijkerland! Present hoopt zo op nog meer naamsbekendheid en een nog groter draagvlak te krijgen via hun ambassadeurs Henrieke Hofsteenge en burgemeester Rob Bats!

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 04.07.19 | 10.05 UUR


advertentie

Vandaag:
5° | 2°
Meer weer...
Morgen:
5° | 0°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.36148 s