Zaterdag 16.11.19 | 18.25 uur

Kwaliteit, advies en vooral goede service in Vollenhove

Bij 'Dé Echte Groenteman Simon Dragt' mag je nog proeven!

De Echte Groenteman Simon Dragt

De Echte Groenteman Simon Dragt© DKN | RDV

Ze zijn al 28 jaar dé groente, fruit en rauwkostspecialist in en van Steenwijkerland en dat ze specialist zijn, is ook wel te merken. Er is geen moment van stilzitten bij voor Simon Dragt. De Brederwiedekrant wordt op deze tropische dag netjes te woord gestaan en ondertussen helpt Simon de klant in zijn prachtige winkel 'De Echte Groenteman Simon Dragt', gevestigd aan Voorpoort 2 in Vollenhove. Enthousiast en vol passie worden de producten aangewezen of bij elkaar gezocht. Hier spreekt een vakman die kan buigen op maar liefst dertig jaar ervaring. "Kwaliteit, advies en vooral goede service verlenen dat is de kracht van ons bedrijf, De Echte Groenteman Simon Dragt", zegt Simon.

“Je moet zelf gemotiveerd blijven, je medewerkers moeten gemotiveerd zijn en dan zullen klanten het ook fijn vinden om te blijven komen", zegt Simon. Een toehoorder in de ruime winkel uitgerust met airco knikt instemmend. Het blijkt de metgezel van wethouder Trijn Jongman-Smit te zijn. Ook hij doet zijn dagverse inkopen bij 'De Echte Groenteman Simon Dragt' in Vollenhove.

De Echte Groenteman Simon Dragt is op 3 januari 1991 begonnen aan de Kerkstraat in Vollenhove. Vervolgens is de winkel verhuisd naar de Voorpoort in Vollenhove en zijn Renske en Simon Dragt altijd blijven vernieuwen. Tussen 1996 en 2014 is het pand zelfs meerdere malen verbouwd. En omdat de markt veranderde, moest het ondernemersechtpaar ook met de tijd meegaan. "Dat betekende de aanschaf van een steamer en bereiding van Dagverse maaltijden. Ook is het assortiment rauwkost en gesneden groenten uitgebreid. De laatste jaren kwam daar ook de bezorging van maaltijden (tafeltjes dekje) bij voor de ouderen in deze omgeving en het is ook mogelijk de bestelde maaltijden af te halen in de winkel", zegt Simon. De Echte Groenteman belooft hoge kwaliteit, veilingvers, grote keus en een lage prijs.

"Voor heel veel mensen is het gewoon dat er een groentespecialist in Steenwijkerland is, toch zijn wij de enige in Steenwijkerland! En dan zijn we ook nog eens heel specialistisch bezig”, vertelt Simon. "We zitten al tientallen jaren in het vak. We weten hoe we moeten inkopen én waar we de lekkerste groenten en fruit vandaan kunnen halen."

Hier spreekt De Echte Groenteman concluderen wij. “Voor een goed advies over groente en fruit moet je bij de ambachtsman zijn, kwaliteitsadvies krijg je in de supermarkt niet. Nog een groot verschil: bij ons mag je altijd proeven! Daarover doen wij niet moeilijk.” Simon voegt de daad bij het woord. Een vrouwelijke klant proeft een heerlijke aardbei, uitgestald op een prominente plek in de winkel.

Renske, Simon en zoon Bert Dragt zijn leergierige ondernemers. Ze willen zich blijven ontwikkelen, en blijven steeds zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Samen met zoon Bert (de beoogde opvolger, red.) en de medewerkers genieten ze van hun werk en last but no least ze zijn bijzonder trots op het vak!. Voor meer informatie: www.simondragt.nl en www.facebook.com/degsimondragt

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 26.06.19 | 11.21 UUR


advertentie

Vandaag:
5° | 2°
Meer weer...
Morgen:
5° | 0°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.36405 s