Zaterdag 07.12.19 | 15.04 uur

Burgervader ondersteunt doelstellingen van Present

Bats Ambassadeur voor Present Steenwijkerland

Burgervader ondersteunt doelstellingen van Present

Burgervader ondersteunt doelstellingen van Present© Gemeente Steenwijkerland

In de afgelopen tien jaar heeft Stichting Present in Steenwijkerland prachtige verbindingen gelegd tussen oud en jong, arm en rijk, ziek en gezond. Vanaf de start in 2009 tot nu hebben we op ruim 1000 plekken verschil gemaakt met groepen vrijwilligers. Present verbindt op unieke wijze de schakels van vrijwilligerswerk, mantelzorg, informele zorg en professionele zorg! De missie van Present is een brug slaan tussen vrijwilligers die éénmalig voor een dagdeel hun tijd aan bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

"We zijn vereerd als mensen zich als ambassadeur aan onze Stichting willen verbinden!" Burgemeester Rob Bats is sinds kort ambassadeur van Stichting Present Steenwijkerland. Door zijn naam te verbinden met Present ondersteunt hij onze stichting en creëert hij draagvlak.

Burgemeester Bats: "Ik wil mij graag verbinden aan Present Steenwijkerland gezien hun bijzondere activiteiten voor mensen die het op dat moment moeilijk hebben en zo een nieuwe start kunnen maken in hun leven. Als ambassadeur ondersteun je de doelstelling van Present. Je draagt de organisatie en de activiteiten een warm hart toe en verbind je naam aan Present. Op deze manier kunnen organisaties en andere contacten zien dat de activiteiten van de stichting breed worden gedragen. En dat draagt weer bij aan een grotere naamsbekendheid en breder draagvlak van Stichting Present in Steenwijkerland. En daar zijn we heel blij mee."

Present Steenwijkerland is trots op het feit dat burgemeester Bats onze eerste ambassadeur is geworden. "We hopen in de komende tijd nog een aantal ambassadeurs te kunnen verwelkomen."

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 27.05.19 | 11.41 UUR
Vandaag:
7° | 6°
Meer weer...
Morgen:
8° | 7°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.38552 s