Zaterdag 24.08.19 | 21.24 uur

Start verkoop nieuwe theaterseizoen

'Het Mysterie van Wardenier' wordt verlengd!

De makers van Storm over Beulaeke hebben wederom een succesvolle voorstelling geproduceerd. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor Het Mysterie van Wardenier op donderdag 16 mei en zaterdag 18 mei. Geïnteresseerden kunnen zich op de wachtlijst van Rabo Theater de Meenthe in Steenwijk plaatsen.

De succesvolle voorstelling 'Het Mysterie van Wardenier' wordt verlengd. Op donderdag 26 september en vrijdag 27 september wordt de voorstelling extra gespeeld.

Start verkoop nieuwe seizoen
Op donderdag 9 mei was de aftrap van het nieuwe theaterseizoen. Deze avond hebben de bezoekers alvast een kijkje kunnen nemen in het programma van 2019/2020. Er waren optredens van Floris Kortie & Vera Kooper, Jochem Nooyen, Fuad Hassan, Op Sterk Water, Nina de la Parra en Rob Mostert en de Hammond Group. Daarnaast waren er spannende en leuke trailers van o.a. Vuur en Vlam, Her Majesty, Daan Boom, Doet Sneeuw Pijn, Rupsje Nooitgenoeg, Mondiavisueel en Rumag. Joey Teekamp presenteerde deze succesvolle en geslaagde avond. De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen is nu gestart.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 09.05.19 | 11.53 UUR


advertentie

Vandaag:
31° | 20°
Meer weer...
Morgen:
32° | 20°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.36502 s