Vrijdag 18.10.19 | 10.20 uur

Bloemschikken met een goed gesprek!

Eerste activiteit Toon Hermans Huis in Vollenhove

Op woensdag 15 mei 2019 organiseert het Toon Hermans Huis een gezellige ochtend bloemschikken. Het is de eerste activiteit in Vollenhove van het Toon Hermans Huis in Vollenhove, voor iedereen uit de omgeving die direct of indirect te maken heeft met de ziekte kanker. Vrijwilligers Renske Dragt en Garanda Schipper uit Vollenhove zijn ook bij deze ochtend, en begeleiders van het Toon Hermans Huis. Vertrouwde gezichten in een vertrouwde omgeving: alle ingrediënten voor een goede bijeenkomst.

Het Toon Hermans Huis Emmeloord is opgericht om mensen die met kanker geconfronteerd worden een luisterend oor te bieden. Zowel patiënten als hun familie en vrienden vinden er bij geschoolde vrijwilligers en bij lotgenoten steun door met elkaar het gesprek aan te gaan of gezamenlijk aan activiteiten deel te nemen.

Trots op resultaat Samenloop
Het Toon Hermans Huis in Emmeloord kreeg na de Samenloop van Hoop in Vollenhove een cheque van 10.000 euro. De bedoeling is dat er dankzij deze bijdrage meer activiteiten komen voor kankerpatiënten en hun familie en vrienden. Het bloemschikken is het eerste zichtbare resultaat van de Samenloop voor Hoop. Wie meer wil weten over het Toon Hermans Huis kan kijken op: www.toonhermanshuis.nl

Opgeven kan nu al!
Het bloemschikken op 15 mei begint om 9.30 uur, in De Burght in Vollenhove. Opgeven kan door een berichtje te sturen naar renskedragt@hotmail.com of js.schipper@hotmail.com. Bellen ook: 06-10872230 (Renske) of 06-11175201 (Garanda) Meedoen aan deze activiteit is gratis.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 12.04.19 | 11.00 UUR
Vandaag:
14° | 8°
Meer weer...
Morgen:
15° | 8°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.52764 s