Dinsdag 23.07.19 | 20.28 uur

Voorstellingen bijna uitverkocht

Tweeduizend kaarten voor de Musical Wardenier

Rabo Theater De Meenthe heeft al bijna 2000 kaarten voor de Musical Wardenier aan de man gebracht. De verwachting is dan ook dat alle vier de voorstellingen uitverkocht raken. De voorstelling op 18 mei is inmiddels uitverkocht en op 17 mei is er nog beperkt plaats. Voor 15 en 16 mei zijn er nog een dikke 400 kaarten beschikbaar.

Op maandag 29 april verschijnt er een herschreven boek van Journalist en oud-hoofdredacteur van de Opregte Steenwijker Courant, Henk Ymker over het leven van Johannes Wardenier die rond 1934 de brandstof loze motor zou hebben uitgevonden.

De musical is gebaseerd op het boek en vertelt het verhaal van een Groningse studente die haar scriptie wil schrijven over het fascinerende verhaal van Wardenier en daardoor in het heden en in het verleden verstrikt raakt.

De Musical Wardenier wordt geproduceerd door Stichting De Meenthe Externe projecten en wordt gemaakt door de makers van Storm over de Beulaeke. Het script is gemaakt door Jan Blei en de muziek is geschreven door Barbara Lok en Wim Rebergen. De Rotterdamse Elene’ Zuidmeer is de regisseuse van de musical. Voor kaartverkoop en informatie: www.demeenthe.nl

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 11.04.19 | 14.48 UUR


advertentie

Vandaag:
32° | 21°
Meer weer...
Morgen:
34° | 20°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.30408 s