Dinsdag 23.07.19 | 18.32 uur

Nationale Weerribben en Wieden marathon en toertocht

Roeivereniging 't Diep doneert 1200 euro aan Kika

Op 6 en 7 april 2019 organiseerde Roeivereniging 't Diep uit Steenwijk voor de 21e keer de Nationale Weerribben en Wieden Marathon en Toertocht. Het weekend stond naast de marathon ook in het teken van het goede doel. Deelnemers aan de wedstrijd zorgde gezamelijk voor 700 euro. Daarnaast deed Lionsclub Steenwijk ook een ferme duit in het zakje. Dit leverde 500 euro op. Roeivereniging 't Diep uit Steenwijk kan dankzij alle inspanningen in en rondom het water 1.200 euro overmaken aan Kika.

Voorzitter Henk Looijenga: "De komende drie maanden organiseert de roeiwereld 'Kikarow', een roeievenement langs bijna alle roeiverenigingen in Nederland. Er is een speciale boot gemaakt en die boot wordt geroeid door roeiers van allerlei verenigingen en gestuurd door patienten met deze vreselijke ziekte. Wij doen als roeivereniging ook een etappe mee. Een aantal jeugdleden van onze vereniging roeit begin juni naar Assen. In de aanloop daarnaar toe doen wij nog allerlei acties. De komende weken hopen wij dit bedrag (1200 euro, red.) nog te verhogen.


Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 08.04.19 | 14.19 UUR


advertentie

Vandaag:
32° | 21°
Meer weer...
Morgen:
32° | 20°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.30578 s