Zaterdag 07.12.19 | 15.04 uur

Kaarten online bestellen op Onsgenoegen-blokzijl.nl

Toneelvoorstelling 'Lang en Gelukkig' in Blokzijl

Rederijkerskamer Ons Genoegen uit Blokzijl speelt dit toneelseizoen de voorstelling Lang en Gelukkig van Don Duyns, een verzameling van klassieke sprookjes met een knipoog naar de actualiteit. De regie is in handen van de 27-jarige Ruth Appelo, docent Drama uit Blokzijl. De 14 sprookjesspelers van Ons Genoegen krijgen assistentie van Bambi en de kleine geitjes van Ons Klein Genoegen.

Alles begint met de goede toverfee die een verhaal wil vertellen maar die door haar vergeetachtigheid ons een bijzonder sprookje toont. Jagen de Jagermannen nu op de wolf of op elkaar, wordt de wolf vegetariër... alles voor zijn grote liefde, durft Roodkapje eindelijk van het rechte pad en voor wie kiest Assepoester eigenlijk? Er is veel liefde in sprookjesland, maar voordat iedereen de juiste partner heeft gevonden.

"Of je nou in sprookjes gelooft of niet, 'Lang en Gelukkig' tovert zeker een gulle lach op je gezicht, aldus Rederijkerskamer Ons Genoegen in Blokzijl.

Kaarten reserveren voor de voorstellingen op 11, 12 of 13 april om 20.00 uur in MFC De Ploats, kan via www.onsgenoegen-blokzijl.nl. De entreeprijs is € 10,- voor volwassenen en € 7,50 voor donateurs en kinderen t/m 12 jaar. Op zaterdagmiddag is er om 15.00 uur een extra voorstelling tegen gereduceerd tarief.

Na afloop van de voorstelling is er een verloting waarbij, met dank aan onze sponsoren, prachtige prijzen te winnen zijn.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 06.04.19 | 07.21 UUR


advertentie

Vandaag:
7° | 6°
Meer weer...
Morgen:
8° | 7°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.39048 s