Zaterdag 24.08.19 | 21.24 uur

Heb je altijd al vogels willen herkennen in de natuur?

Ontdek met de boswachter de rijkdom in De Wieden

Ontdek met de boswachter de rijkdom in De Wieden

Ontdek met de boswachter de rijkdom in De Wieden© Natuurmonumenten

Heb je altijd al vogels willen herkennen in de natuur? Doe dan mee met deze workshop samen met de boswachter vogels herkennen in natuurgebied De Wieden. Natuurmonumenten organiseert in totaal vier workshops op verschillende locaties in natuurgebied De Wieden in april en mei. Je kan je opgeven voor één workshops, voor meerdere of voor alle vier workshops.

Vogelspots in De Wieden
De eerste workshop op 18 april is bij vogelkijkhut De Auken ten noorden van Giethoorn. Hier vind je de koloniebroeders. Denk hierbij aan de lepelaar, purperreiger en grote zilverreiger.

De tweede workshop op 9 mei vindt plaats bij het Kierschewijdepad ten zuiden van Wanneperveen. Tijdens deze workshop ga je op zoek naar de wielewaal en de boomvalk.

De derde workshop op 23 mei is bij het uitkijkpunt op het vlonder- en laarzenpad bij Bezoekercentrum De Wieden in Sint Jansklooster. Hier vind je door het open water meer de eendachtige vogels, maar ook de zwarte stern en de visdief.

De laatste en vierde workshop op 13 juni is bij de Beulakerpolder waar oud en nieuw moeras samenkomen. Hier ga je specifiek op zoek naar de rallen. Ook zal je het typische geluid van de roerdomp horen.

Praktische informatie Let op: de vier workshops vinden plaats op verschillende data én locaties. Deelname per workshop kost € 14,50 voor leden van Natuurmonumenten, € 19,50 voor niet-leden. Als je mee doet met alle workshops, krijg je een vaarbon van € 10,- cadeau. Aanmelden is noodzakelijk en kan via: www.natuurmonumenten.nl/dewieden/activiteiten

Zorg voor warme kleding en waterdichte schoenen en neem zeker je verrekijker en camera mee. De workshops gaan door bij een minimaal aantal van zes deelnemers per workshop. Kijk voor alle activiteiten op www.natuurmonumenten.nl/dewieden/activiteiten


Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 01.04.19 | 08.15 UUR


advertentie

Vandaag:
31° | 20°
Meer weer...
Morgen:
32° | 20°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.34308 s