Zaterdag 21.09.19 | 22.28 uur

Diverse prijzen voor amazones uit Vollenhove

PSV Vollenhove laat zich zien in de regio

Dit weekend kwamen er veel leden van PSV Vollenhove aan de start op verschillende wedstrijden. Op de eigen manege in Vollenhove werd er een bixie-wedstrijd georganiseerd. Zowel de dressuur als het springen werden op een leuke en enthousiaste manier beoordeeld door jurylid Metty Padding. Ook leden van PSV Vollenhove reden zich in de prijzen.

In de klasse AA dressuur was daar een 1e prijs voor Jolijn Koch (Blankenham) met Wildwouds Rico (78 punten).

In de klasse A dressuur werd Isa Bredewout (Sint Jansklooster) tweede met haar pony Goldy (78 punten). Isa mocht eveneens een 2e prijs mee naar huis nemen voor haar parcours in de klasse AA springen.

Een 1e prijs was er voor Lois van Beekhuizen (Sint Jansklooster) in de klasse B1 dressuur. Lois rijdt op Smokey en kreeg 112 punten voor haar proef.

Het A springen werd gewonnen door Yanique de Vries (Ens) met haar pony Bobby.

Anouk Vermuë (Marknesse) reed vrijdag in Balkbrug. Anouk zadelde haar paard G-Star. In een groot deelnemersveld in de klasse B springen reed ze naar een 7e prijs met 71 punten voor stijl.

Julia Vermuë (Marknesse) reed vrijdagavond in Genemuiden in de gecombineerde M/Z-C klasse. Julia reed tweemaal foutloos en mocht een 2e prijs mee naar huis nemen.

Dennis Bijma (Vollenhove) kwam ook in Genemuiden aan de start. Met zijn pony Sydney mocht hij een 2e prijs mee naar huis nemen. Dennis kwam aan de start in de klasse L-ABC.

Ilona Altena (Heetveld) spring ook in Genemuiden. Samen met haar pony Marrit reed ze in de klasse B-C naar een 3e plaats.

Marlin van Dalen (Sint Jansklooster) en Dian van Diepen (Marknesse) reden als team mee met de Derby in Genemuiden. Er moest samen een derbyparcours afgelegd worden. Op de muziek van Normaal (Oerend Hard), reed het duo naar de winst! Een spectaculair onderdeel, waarbij snel wenden, samenwerken en een dosis lef belangrijk waren.

Marlin van Dalen kwam met Hippy Chick ook individueel aan de start in Genemuiden. In de klasse L-DE wist ze in het tweede parcours een 2e prijs in de wacht te slepen. Marlin mocht ook de finale rijden en werd vijfde.

Dian van Diepen reed met haar paard Halina ook tijdens de wedstrijd in Balkbrug. In de klasse M werd de combinatie daar vijfde.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 11.03.19 | 09.12 UUR


advertentie

Vandaag:
24° | 9°
Meer weer...
Morgen:
20° | 9°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.37712 s