Zaterdag 25.05.19 | 13.59 uur

Week van Zorg en Welzijn 2019

Open dag bij Woonlocatie de Veldkei in Steenwijk

In het kader van de Week van Zorg en Welzijn houdt InteraktContour woonlocatie de Veldkei (Akkerplein 21) in Steenwijk op zaterdag 16 maart van 13.00 tot 16.00 uur een open dag. Tijdens de dag is iedereen welkom voor een kennismaking en een kijkje op de locatie.

InteraktContour biedt begeleiding, behandeling en 24-uurs zorg aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) in Midden- en Oost-Nederland. Het doel van de open dag is om meer bekendheid te geven aan niet-aangeboren hersenletsel, de gevolgen hiervan én de mogelijkheden die er zijn in het leven met NAH. Op de woonlocatie wonen mensen met niet-aangeboren hersenletsel begeleid, waarbij zij 24-uur per dag zorg achter de hand hebben.

Een kijkje op de woonlocatie
Tijdens de open dag kunnen bezoekers een kijkje achter de schermen nemen bij wat er bij de woonlocatie allemaal gebeurt. Niet alleen mensen met NAH en hun naasten zijn welkom om kennis te maken, ook personen die geïnteresseerd zijn in het werken op de locatie of die een vrijwilligersbaan zoeken zijn welkom een kijkje te nemen.

Tijdens de dag staan medewerkers, vrijwilligers en cliënten klaar om meer te vertellen over het wonen en werken op de woonlocatie.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 07.03.19 | 13.11 UUR


advertentie

Vandaag:
18° | 7°
Meer weer...
Morgen:
19° | 7°


TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.30264 s