Zaterdag 25.05.19 | 13.59 uur

NLdoet: De grootste vrijwilligersactie van Nederland. Doe je mee?

Open dag bij Stichting JY in Vollenhove

Op 15 & 16 maart 2019 komt heel Nederland weer in beweging voor NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook Stichting JY doet mee en vraagt iedereen om zijn of haar steentje bij te dragen. "Laten we samen iets doen of doneren voor de ander én voor de prachtige omgeving waarin we wonen. Met begrip en inzet van ons allemaal maken we het verschil."

Open dag Stichting JY
Zaterdag 16 maart zet Stichting JY de deuren van haar locaties in Vollenhove open voor iedereen die kennis wil maken met deze laagdrempelige en persoonlijke zorgaanbieder. Want zoals de naam al zegt staat haar manier van zorgen altijd in het teken van jou. Van 10.00 tot 14.00 uur ben je van harte welkom!

Stichting JY laat graag zien wat zij met haar zorg en ondersteuning voor jou en de samenleving kan betekenen. Daarnaast geeft ze inzicht in hoe ze zich vrijwillig inzet voor mensen die hulp, een praatje of een ander steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Wil jij ook iets betekenen voor mensen om je heen, spreek dan één van onze medewerkers aan. Elk klein gebaar is voor een ander vaak van grote waarde.

Doneer kleding
Heb je nog kleding in de kast die je niet meer gebruikt? Is het in goede staat en gericht op het komende seizoen, dan kun je daar absoluut nog iemand anders blij mee maken. Kom naar de Open dag van Stichting JY en neem die kleding mee. JY verzamelt alles, van schoenen, jassen tot shirts en feestelijke outfits.

Tijdens een tweede pop-up store in april wordt alles beschikbaar gesteld voor mensen en gezinnen met een kleine beurs. Uw donatie wordt gegarandeerd ontvangen met een glimlach! Wilt u ons helpen met bijvoorbeeld het sorteren, uithangen van de kleding of tijdens de openingstijden van de pop-up store? Laat het ons weten, alle ondersteuning wordt zeer gewaardeerd.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 07.03.19 | 08.45 UUR


advertentie

Vandaag:
18° | 7°
Meer weer...
Morgen:
19° | 7°


TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.41058 s