Zaterdag 07.12.19 | 15.04 uur

Verkeersconflict op de autosnelweg A32

Politie zoekt getuigen van vermoedelijk schietincident

Op maandagochtend 25 februari 2019 werd de politie gebeld over een verkeersconflict waarbij vermoedelijk geschoten zou zijn. Dit conflict vond plaats op de autosnelweg A32 tussen Steenwijkerland richting afslag Wolvega. De politie zoekt naar getuigen.

Omstreeks 10.00 uur werd de meldkamer gealarmeerd over dit incident. Op de rotonde de Witte Paarden in Steenwijkerland of in die directe omgeving kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing. Dit betrof een zwarte bestelbus en blauwe Citroen C1. Ze reden daarna beiden door de snelweg A32 op in de richting van Wolvega.

De bestuurder of een inzittende van de zwarte bestelbus zou tijdens die rit op de A32 vermoedelijk met een vuurwapen hebben geschoten op de blauwe Citroen. Bij de afslag Wolvega werd de bestuurder van de Citroen opgevangen door agenten. De zwarte bestelbus was er toen al vandoor en is nog niet aangetroffen.

Getuigenoproep
Op dit moment spreekt de politie met de bestuurder van de Citroen en met enkele getuigen. De politie is op zoek naar meer informatie die leidt naar de identiteit van bestuurder en eventuele inzittenden van de zwarte bestelbus. Hebt u op of rond 10.00 uur op de A32 het conflict gezien en /of hebt u meer informatie over de zwarte bestelbus? Bel dan de politie op telefoonnummer 0900-8844. Belt u liever anoniem? Belt u dan met M op 0800-7000 of vul het tip-formulier in.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 25.02.19 | 20.38 UUR


advertentie

Vandaag:
7° | 6°
Meer weer...
Morgen:
8° | 7°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.42492 s