Zaterdag 24.08.19 | 21.24 uur

'Giethoorn in de eerste helft van de vorige eeuw'

Lezing Klaas van der Veen bij Museum Giethoorn

Op woensdagavond 27 februari 2019 organiseert de afdeling Historie Giethoorn een lezing over 'Giethoorn in de eerste helft van de vorige eeuw'. Klaas van der Veen zal vertellen over en beeldmateriaal laten zien van de jaren 1900 – 1950. Na de pauze worden er beelden vertoond van Giethoorn in de winter. De lezing vindt plaats in Museum Giethoorn ’t Olde Maat Uus (Binnenpad 52) in Giethoorn.

De afdeling Historie Giethoorn van Museum Giethoorn ’t Olde Maat Uus is op 24 november 1992 opgericht. De leden van de afdeling houden zich bezig met het verdiepen, uitbreiden en bevorderen van kennis op het gebied van de lokale geschiedenis. Tevens worden alle materialen zodanig gearchiveerd en bewaard zodat het voor het nageslacht bewaard blijft.

De lezing zal plaatsvinden in Museum Giethoorn ’t Olde Maat Uus op woensdag 27 februari om 20:00 uur. De entree is € 2,00 per persoon, dit is inclusief een kop koffie of thee.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via rensje.schra@gmail.com Bij voldoende belangstelling zal er mogelijk een tweede avond gepland worden.
Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 22.02.19 | 16.19 UUR


advertentie

Vandaag:
31° | 20°
Meer weer...
Morgen:
32° | 20°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.4333 s