Zaterdag 25.05.19 | 13.59 uur

Bijzonder optreden op de Oldenhof in Vollenhove

Sterpianiste Valentina Tóth brengt muziektheater

Op haar vijftiende speelde Valentina al in de Carnegie Hall in New York en op haar achttiende won ze met haar debuut-cd de Diapason d’Or, een prestigieuze Franse onderscheiding. Valentina is niet alleen een groot pianotalent, ze is ook een voortreffelijke actrice en zangeres. En dat laat ze horen en zien op zondag 10 maart 2019 in Vollenhove, waarin ze samen met pianist en acteur Lucas van der Vegt op het landgoed de Oldenhof haar muziektheater ‘Icarus’ presenteert, een muziektheater voor iedereen vanaf zeven jaar.

Valentina studeerde in 2018 met ‘grote onderscheiding’ af aan de RITCS, de toneelacademie in Brussel. Ze is niet alleen actief als actrice, maar ook als theatermaker. ‘Icarus’ is een van haar succesvolle producties en het gaat over een jongen die samen met zijn vader gevangen zit, maar probeert te ontsnappen. Vader en zoon besluiten te gaan vliegen en doen dat met zelf gemaakte vleugels. Gelukkig krijgen ze hulp van allerlei merkwaardige personages, zoals een neurotische politieagent, een kwebbelende dame en een orakelende tovenaar.

‘Icarus’ is een kleurrijke en heel aantrekkelijke theaterproductie waarin wordt gedanst, geacteerd en gemusiceerd. ‘Icarus’ wordt opgevoerd op zondag 10 maart op de Oldenhof, Oppen Swolle 7 bij Vollenhove en begint om 15.30 uur.

Reserveren is noodzakelijk. Dat kunt u doen via: www.lentepodiumblokzijl.nl

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 23.02.19 | 10.05 UUR


advertentie

Vandaag:
18° | 7°
Meer weer...
Morgen:
19° | 7°


TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.30228 s