Woensdag 26.02.20 | 15.33 uur

'Liefde voor muziek: dat verbindt!'

'Dreuge Worst' treedt op bij Smit Giethoorn

Zondagmiddag 24 februari 2019 treedt Muziekgroep Dreuge Worst uit Giethoorn op bij Café-Restaurant Smit Giethoorn aan het Zuiderpad, de thuisbasis van de muziekgroep. Het optreden begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Naast een middag gezellige muziek en lekkere versnaperingen, wordt ook de nieuwe videoclip van het nummer ‘Onze Kloas’ gepresenteerd.

‘Onze Kloas’ is een zelfgeschreven nummer en gaat over een boer die op zoek is naar een vrouw om zijn leven mee te delen. Dit is één van de zelfgeschreven nummers die te vinden is op de CD ‘Dat smak noar meer’, die in 2018 is opgenomen. Naast eigen nummers in het Gieters dialect, speelt de muziekgroep Blues, Folk- en Countrymuziek.

Liefde voor muziek: dat verbindt. Met deze gedachte zijn acht mannen uit Giethoorn in 2013 begonnen met het samen maken van muziek. Al snel is de klik gevonden en wordt er iedere vrijdagavond bij Hendrik Smit in het café muziek gemaakt. Naast het delen van de voorliefde voor muziek, hebben de mannen nóg een gezamenlijke liefde: droge worst. De naam voor de muziekgroep is dan ook al snel bedacht.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 16.02.19 | 11.22 UUR
Vandaag:
4° | 1°
Meer weer...
Morgen:
6° | 1°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.41785 s