Donderdag 12.12.19 | 16.46 uur

Online aanmelden voor deelnemers of bezoekers

Business Voice Steenwijkerland op 10 april 2019

Op woensdagavond 10 april 2019 wordt voor de 7e keer de Business Voice Steenwijkerland gehouden in Rabo Theater de Meenthe. Business Voice Steenwijkerland is een evenement voor startende ondernemers die bij het op- of doorstarten van hun bedrijf een beroep willen doen op de ondersteuning van een coach.

Hiervoor houden ze een pitch op het grote podium in Rabo Theater de Meenthe, waarin ze duidelijk maken wie ze zijn, wat ze doen en wat hun 'hulpvraag' is. Gevestigde ondernemers in Steenwijkerland kunnen, net als bij het tv-programma, hun stoel draaien om aan te geven dat zij de deelnemer willen coachen. De deelnemers worden in aanloop naar het evenement geholpen bij de voorbereiding van hun pitch.

Startende ondernemers die rondlopen met plannen en ambities voor hun bedrijf kunnen zich nu aanmelden als kandidaat voor de Business Voice Steenwijkerland. Deelname levert concreet resultaat op!

Hoe werkt het? In plaats van zingen, zoals bij The Voice of Holland, houdt de startende ondernemer een korte presentatie. Hierin wordt kort iets verteld over het bedrijf en de hulpvraag die de starter heeft. Wanneer een gevestigde ondernemer zich 'getriggerd' voelt door de pitch biedt deze zijn hulp aan. Dit kan variëren van advies over marketing tot een introductie in het netwerk van de gevestigde ondernemer, een dagdeel meelopen of ga zo maar door.

Aanmelden als deelnemer of bezoeker kan via www.businessvoicesteenwijkerland.nl

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DINSDAG, 12.02.19 | 13.24 UUR
Vandaag:
5° | 1°
Meer weer...
Morgen:
7° | 4°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.37845 s