Zaterdag 24.08.19 | 21.24 uur

Online inschrijven op Natuurmonumenten

Workshop 'Wat een plaatje' in De Wieden!

Workshop Wat een plaatje in De Wieden!

Workshop Wat een plaatje in De Wieden!© Arianne Niessen

Altijd al een keertje mooie foto's willen maken van weidse landschappen? Nieuwsgierig hoe professionele fotografen detailfoto's maken van rietpluimen? En heeft u zin om een dagje in een natuurlijke omgeving te fotograferen? Kom dan op zondag 17 februari 2019 naar Bezoekerscentrum De Wieden voor de workshop 'Wat een plaatje'.

Natuurmonumenten nodigt je graag uit voor een workshop fotografie bij Bezoekerscentrum De Wieden in Sint Jansklooster. Dé inspiratiebron om mooie foto’s te maken én je camera wat beter te leren kennen onder leiding van fotografe Arianne Niessen.

De workshop begint met een welkomstdrankje en daarna vertelt de fotografe je door middel van beeldmateriaal over de grondbeginselen van de (natuur)fotografie. Ze zal uitleg geven over het maken van een goede compositie.

Daarna is er tijd om te fotograferen in en om het bezoekerscentrum de Wieden. De fotografe loopt rond om tips te geven en je vragen te beantwoorden. De workshop eindigt met een terugkoppeling naar de gemaakte foto’s. Wat heb je geleerd, wat zou je nog willen leren, welke foto vind je het best gelukt.

De prijs voor de workshop is 14,50 euro voor leden en 19,50 euro voor niet-leden per persoon (inclusief kop koffie/thee). Tijd: 14.00 – 16.00 uur. Reserveren is aan te raden en kan via: www.nm.nl/dewieden/activiteiten

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 11.02.19 | 08.05 UUR


advertentie

Vandaag:
31° | 20°
Meer weer...
Morgen:
32° | 20°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.3644 s