Zaterdag 24.08.19 | 21.24 uur

Publiek welkom bij Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk

RTV Oost: Praat mee over de toekomst van Overijssel!

De regionale omroep van Overijssel, RTV Oost trekt de komende weken de provincie in met 'Hét Verkiezingsprogramma van Overijssel'. Vijf weken lang, op vrijdagavond. Wekelijks staat een ander thema uit 'Hét Verkiezingsprogramma van Overijssel' centraal. Vrijdag 15 februari 2019 zijn ze om 19.30 uur in Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk. Je bent welkom om mee te praten! In Steenwijk staat het thema 'Duurzame Energie' centraal. Organisaties en politici laten horen hoe zij denken over de schone toekomst van onze provincie. En jij kan mee praten, stemmen, discussiëren en vragen stellen.

"Dit is je kans om van Overijsselse politici te horen hoe zij denken over klimaatmaatregelen die genomen moeten worden en om direct jouw mening te geven", aldus RTV Oost.

Aanmelden
Iedereen die wil komen is welkom. Van te voren aanmelden is verplicht. Dat kan door een mail te sturen naar verkiezingen@rtvoost.nl o.v.v. het thema Duurzame Energie. Je ontvangt een bevestigingsmail met uitnodiging.

Overige data
Ben je niet in de gelegenheid om naar Steenwijk te komen, of praat je liever mee over een ander onderwerp? Meld je dan aan voor één van de volgende bijeenkomsten:

Platteland: 22 februari, Zalencentrum De Delle in Tubbergen.
Verkeer & Mobiliteit: 1 maart, Cultuurhuis Stadshagen in Zwolle.
Kunst & Cultuur: 8 maart, Herberg De Pol in Diepenheim.
Woningbouw: 15 maart, Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen.


Hét Verkiezingsprogramma van Overijssel loopt vooruit op de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart 2019. Net als de politieke partijen die meedoen aan de verkiezingen, besloot RTV Oost om samen met de inwoners van Overijssel een eigen verkiezingsprogramma te schrijven. Al het nieuws hierover en Hét Verkiezingsprogramma van Overijssel vind je op www.rtvoost.nl/PS2019

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | VRIJDAG, 08.02.19 | 13.56 UUR


advertentie

Vandaag:
31° | 20°
Meer weer...
Morgen:
32° | 20°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.3223 s