Zaterdag 24.08.19 | 21.24 uur

Bij Ons Dorpshuis in Dwarsgracht

Toneelgroep Dwarsgracht zoekt 'De ideale man'!

Toneelgroep Dwarsgracht zoekt de ideale man!

Toneelgroep Dwarsgracht zoekt de ideale man!© Karlijn Knol

De toneelgroep Dwarsgracht is druk bezig met het instuderen van het blijspel 'De ideale man', geschreven door Jürgen Baumgarten en vertaald door Hub Fober.

Shirley, de leidster van een reclamebureau, heeft al diverse verhoudingen achter de rug als zij besluit via een experiment de ideale man te scheppen. Ze verhuurt haar kamer aan de vrijgezelle Martijn die zij ook geschikt vindt om haar experiment mee uit te voeren. Wat zij niet weet is dat deze Martijn ook een experiment in huis heeft op een totaal ander vlak en met een totaal andere intentie.

Shirley heeft haar medewerksters, die ook haar vriendinnen zijn, van haar experiment op de hoogte gebracht. Zij zijn heel erg benieuwd naar de resultaten van dit experiment en wachten gespannen af. Martijn vindt Shirley een aardige dame en gaat in op het voorstel samen met haar een gezellige avond te hebben. Hij wil haar ook zijn experiment laten zien waar hij al enige tijd mee bezig is en dat tot nog toe niet is gelukt. Hier begint dus een lawine aan misverstanden.

Maar wordt ondanks die misverstanden de ideale man wel gevonden? Ontdek het op zaterdag 9 maart, vrijdag 15 maart of zaterdag 16 maart in Ons Dorpshuis Dwarsgracht. Aanvang om 20.00 uur. Kaarten à 5,00 euro zijn vooraf te reserveren per e-mail: kanaaldiekers@kpnplanet.nl | www.facebook.com/toneeldwarsgracht

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 06.02.19 | 13.49 UUR


advertentie

Vandaag:
31° | 20°
Meer weer...
Morgen:
32° | 20°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.32765 s