Zaterdag 24.08.19 | 21.24 uur

Grootste partij in Steenwijkerland gaat verder met kernbezoeken

BGL Steenwijkerland houdt inloopavonden

Vanaf maart 2019 worden alle kernen van Steenwijkerland bezocht door BuitenGewoon Leefbaar. Om van de inwoners te horen wat er speelt in de gemeente, organiseert BGL wederom de vrij te bezoeken inloopavonden. Net als in 2017 gaat BGL op bezoek bij de kernen van Steenwijkerland. De kernenbezoeken geven de inwoners de kans om op een toegankelijke manier te laten weten wat er speelt in de kern. Voor BGL is het belangrijk om te horen welke problemen en ontwikkelingen er zijn, zodat BGL een nog betere bijdrage kan leveren aan de leefbaarheid in de kernen van Steenwijkerland.

Het eerste kernbezoek wordt gehouden op donderdag 7 maart, in de kernen Steenwijk-Noord, Steenwijk-West en Scheerwolde. Voor Steenwijk-Noord is wijkgebouw het Torennest te bezoeken en voor Steenwijk-West MFC de Zuidwester. In Scheerwolde kan er binnengelopen worden bij streekcentrum de Wielewaal. Inwoners zijn welkom tussen 19.30 uur en 21.00 uur.

Tijdens de inloopavonden is het mogelijk om in contact te komen met de fractie van BGL. De avonden hebben een open karakter, zonder agenda en verplichtingen. Er kan vrij binnengelopen worden tussen 19.30 uur en 21.00 uur. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen inwoners in gesprek gaan met de aanwezige fractieleden.

Inloopavonden maart t/m mei
7 maart:
- Steenwijk-Noord: Wijkgebouw het Torennest
- Steenwijk-West: MFC de Zuidwester
- Scheerwolde: Streekcentrum de Wielewaal

4 april:
- Giethoorn: Kulturhus de Eendracht
- Dwarsgracht: Ons Dorpshuis
- Tuk: Café de Karre

9 mei:
- Blankenham: Dorpshuis de Skulpe
- Kuinre: Dorpshuis de Botter
- Willemsoord, Witte Paarden en Marijenkampen: Café de Steen

BGL is de grootste partij in Steenwijkerland, met zes zetels in de gemeenteraad. De partij zet zich speciaal in voor het behoud van de leefbaarheid in de kernen van Steenwijkerland en het behoud van een leefbare stad Steenwijk. Om dit te realiseren organiseert BGL inloopavonden in alle kernen.

De eerste kernenbezoeken zijn ingepland tot en met mei. In het najaar krijgen de bezoeken een vervolg in de andere kernen van Steenwijkerland. (www.buitengewoonleefbaar.nl)

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | WOENSDAG, 06.02.19 | 09.06 UUR


advertentie

Vandaag:
31° | 20°
Meer weer...
Morgen:
32° | 20°advertentie
AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.32333 s