Donderdag 21.02.19 | 12.32 uur

Een nieuwe tekentechniek waarmee je de lucht in kunt tekenen

Tekenen met de 3D pen in de Bibliotheek

Potloden, stiften, houtskool, het zijn materialen waar iedereen mee bekend is en waar we de mooiste tekeningen mee maken. Maar er is ook een andere tekentechniek: tekenen met de 3D pen. De 3D pen heeft een andere techniek dan de 3D printer, waardoor u met de pen niet alleen op, maar ook van het papier af kunt tekenen, namelijk de lucht in.

Een 3D pen is niet hetzelfde is als een 3D printer. Het is een pen die u gewoon in de hand houdt. Deze pen geeft u ook de mogelijkheid om juist van het papier af te tekenen, u tekent in de lucht.

Dit geeft ongekend nieuwe mogelijkheden. Bijvoorbeeld die prachtige boom op het papier komt hiermee ineens tot leven. In het Kennislab van de Bibliotheek kunt u werken met de 3D pen en kunt u het uitproberen en van alle kanten bekijken en uw tekening bewerken. Kom deze techniek op dinsdag 5 februari van 15.00-17.00 uur
eens uitproberen in de leeszaal van de Bibliotheek Steenwijk. Volwassenen betalen 4,00 euro (leden) en niet-leden 5,00 euro.

In verband met de voorbereidingen wordt aanmelden op prijs gesteld. Dit kan op onze website www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl of bij de infobalie van de Bibliotheek.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 19.01.19 | 11.15 UUR


advertentie

Vandaag:
11° | 3°
Meer weer...
Morgen:
13° | 2°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
0.9738 s