Zaterdag 07.12.19 | 15.04 uur

Steenwijkerlandse Voedselbank ongelooflijk blij met eindbedrag

Glazen Dorpshuis levert zesduizend euro op!

Glazen Dorpshuis levert zesduizend euro op!

Glazen Dorpshuis levert zesduizend euro op!© RTV SLOS

De tweede editie van het Glazen Dorpshuis Steenwijkerland heeft een voorlopig eindbedrag van zesduizend euro opgeleverd voor de Steenwijkerlandse Voedselbank. Ondanks dat het voorlopige eindbedrag minder is dan de opbrengst van het allereerste Glazen Dorpshuis in Multifuntioneel Centrum Hoogthij spreekt Gerrit Vinke, voorzitter van de Steenwijkerlandse Voedselbank, andermaal van een succesvolle editie. "Ik ben meer dan tevreden", laat hij zich ontvallen.

Met het eindbedrag ben ik ongelooflijk blij, maar dat is slechts één ding. Het doet me nog meer dat er zoveel mensen zich hebben ingezet voor gezinnen die het moeilijk hebben."

Ook Bennie Daan, voorzitter van Dorpsbelang Steenwijkerwold, spreekt van een succesvol radioevenement. "Ik denk dat we met zesduizend euro meer dan tevreden mogen zijn. We hebben hier de afgelopen weken met een heel legers vrijwilligers met ziel en zaligheid dit evenement mogelijk hebben gemaakt. Ik vind het echt geweldig dat opnieuw zo ongelooflijk inwoners, ondernemers en verenigingen hun hart hebben laten spreken en zoveel geld en goederen hebben gegeven voor de Voedselbank. Grandioos."

"En laten we al het binnengebrachte speelgoed niet vergeten", voeg Ria van Hien, programmamaakster en bestuurslid van de lokale omroep van Steenwijkerland. "Na twee dagen radio maken was ik heel moe, maar toen ik vanmiddag weer binnen liep kwam een jongetje zijn speelgoed waar hij niet meer mee speelde bij ons afleveren. Dat maakt alle inspanningen meer dan goed."

Omdat op de laatste dag van de actie nog zoveel geld en goederen werden binnengebracht in Multifuntioneel Centrum Hoogthij te Steenwijkerwold kon de organisatie nog geen definitieve eindstand opmaken. Deze wordt begin januari geopenbaard.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

Gerelateerde artikelen:

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 15.12.18 | 12.54 UUR
Vandaag:
7° | 6°
Meer weer...
Morgen:
8° | 7°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.38646 s