Zaterdag 25.05.19 | 13.59 uur

Bijeenkomst in De Burght Vollenhove

Lokale CDA-kandidaten in debat met Eddy van Hijum

Op maandag 26 november 2018 zal de lijsttrekker voor de Provinciale Statenverkiezingen van het CDA, Eddy van Hijum, in debat gaan met de lokale CDA-kandidaten voor de Provinciale Staten en het Waterschap. Voor de Provinciale Staten zijn dat Klaas de Lange en Peter van der Terp. Voor het Waterschap zijn de kandidaten Clazinus Netjes en Jeanette van der Velde - Tuenter. Ook de fractievoorzitter van de CDA gemeenteraadsfractie zal deelnemen aan het debat. Voor het CDA Steenwijkerland is dit de aftrap van de campagne voor zowel de Waterschapsverkiezingen, als de Provinciale Statenverkiezingen.

Het CDA is blij met de vier kandidaten uit Steenwijkerland. "Om recht te doen aan het specifieke karakter van onze gemeente is een goede vertegenwoordiging in Provinciale Staten en Waterschap essentieel. Het gesprek zal gaan over onderwerpen die voor Steenwijkerland relevant zijn. Wat is bijvoorbeeld de toekomst van de agrarische sector in deze regio? En wat willen we met toerisme? Spreiden of moeten we ons toch richten op Giethoorn? Vragen waar zowel de gemeenteraad als de provincie, maar ook het waterschap zich de komende jaren over zal buigen."

Naast deze onderwerpen zal ook de toekomst van het MKB, één van de speerpunten van Eddy van Hijum voor de Provinciale Statenverkiezingen, worden besproken. "Het midden- en kleinbedrijf is de ruggengraat van onze regionale economie; het zorgt voor banen, innovatie en is geworteld in de samenleving. Maar wat moet daarvoor in Steenwijkerland worden gedaan? Daarover gaan we graag met inwoners in gesprek."

De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk en vindt plaats in De Burght aan de Godfried van Rhenenlaan 2 in Vollenhove. Aanvang 20.30 uur.

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | MAANDAG, 19.11.18 | 12.53 UUR


advertentie

Vandaag:
18° | 7°
Meer weer...
Morgen:
19° | 7°


TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.37409 s