Zaterdag 25.09.21 | 08.50 uur

In gesprek met Barry en Barend over hun Venose zaak:

Vernieuwingen maken Slagerij Heetebrij klaar voor toekomst

Barry en Barend Heetebrij

Barry en Barend Heetebrij © M. Tromp

ADVERTORIAL De tijd staat niet stil, ook niet bij Slagerij Heetebrij in Vollenhove. “Er is reden genoeg om even de stand van zaken door te nemen”, vertelt de goedlachse Barry terwijl Robert Jansema van de Brederwiedekrant aanschuift bij de familie Heetebrij. “De zaak wordt steeds duurzamer, we hebben een nieuw klantensysteem en de decembermaand staat natuurlijk weer voor de deur”, vat de Venose slager samen.

Barry en zijn vader Barend gaan mee met de tijd en zijn altijd zoekende naar vernieuwingen: “Anderhalf jaar geleden wilden wij de slagerij graag verduurzamen om zo het stroomverbruik in de zaak te verminderen. We schakelden Lok Installatietechniek in om ons hierbij te helpen. Sinds kort hebben de winkel voorzien van ledverlichting. Daar merk je de eerste maanden weinig van in de portemonnee, maar investeren doe je tenslotte voor een lange termijn. In de toekomst wil ik ook de lampen in de ruimte achter de winkel gaan vervangen”, vertelt Barry, bij velen bekend als humoristische levensgenieter.

Daarnaast hebben Barry en Barend sinds kort een gloednieuw klantensysteem: “Makkelijk voor ons, maar ook zeker voor de klant. Het is vooral overzichtelijker”, aldus Heetebrij. “Met dit nieuwe systeem weet de klant precies wat hij heeft besteld. De klant kan een bestelling plaatsen via de website of uiteraard in de winkel. Vervolgens krijgt de afnemer een eigen plaatsje in ons klantenbestand. De opgenomen bestelling wordt dan via de mail bevestigd. Je kunt dus altijd zien wat je besteld hebt en wanneer je deze kunt ophalen”, legt Barry uit.

“Vooral met de feestdagen in het vooruitzicht blijkt dit systeem erg handig. Vanuit huis bestel je een lekker stukje vlees voor bijvoorbeeld Sinterklaas. We sturen je vervolgens een mailtje met wat je besteld hebt en wanneer het voor je klaar ligt. Bestellen in de winkel mag natuurlijk ook. Met dit handige systeem hebben wij ook veel meer overzicht”, sluit Barry af.

Vrijdag 16 november organiseert Barry met zijn team ‘Kom binnen bij Slagerij Heetebrij’. “Vanaf 14.00 uur zijn belangstellenden welkom om kennis te maken met een selectie van ons december- aanbod. We demonstreren hoe je een lekker stoofpotje kan maken en er is natuurlijk van alles te proeven. We laten de bezoekers vooral zien hoe wij kunnen bijdragen aan een smaakvolle en gezellige decembermaand”, vertelt Barend uitnodigend.

Ook de verkoop van ‘lokale pakketten’ blijft volgens Barry groeien. “We hebben heerlijke (Kerst)pakketten met lokale en regionale lekkernijen. Denk aan een biertje uit Blokzijl, wijn en kaas uit Marknesse en natuurlijk een lekker stukje vlees uit Vollenhove. Die doen het niet alleen goed voor verjaardagen, maar ook als relatiegeschenk in december”, aldus vader en zoon.

Vrijdag vanaf 14.00 uur bent u welkom aan de Landpoortsteeg 2 om te kijken, proeven en genieten van alles wat Barry en Barend in huis hebben. Een bestelling plaatsen of meer info? Kijk op www.slagerijheetebrij.nl of kom langs bij vader en zoon Heetebrij!

Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | DONDERDAG, 15.11.18 | 06.03 UUR


advertentie

Vandaag:
19° | 6°
Meer weer...
Morgen:
16° | 8°


AGENDA
  • Maandag 27.09.21
  • Dinsdag 28.09.21
  • Woensdag 29.09.21
  • Donderdag 30.09.21
  • Vrijdag 01.10.21
  • Zaterdag 02.10.21
  • Zondag 03.10.21
  • Volledige agenda...

POLL

  • De coronacrisis vraagt het uiterste van de Nederlandse bevolking. We moeten er alles aan doen om verspreiding van het virus te stoppen.
 JA
 Maatregelen zijn niet streng genoeg
 De maatregelen gaan (veel) te ver
 Kabinet moet bereid zijn nog meer uit de kast te halen om Nederland door de coronacrisis te loodsen

TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
0.67886 s