Vrijdag 18.10.19 | 13.49 uur

Nieuwendijk langdurig afgesloten door ongeval

Aanrijding tussen tractor en auto in Wanneperveen

Aanrijding tussen tractor en auto in Wanneperveen

Aanrijding tussen tractor en auto in Wanneperveen© Henry Wallinga

Bij een botsing tussen een tractor met ladewagen en een auto op de Nieuwendijk in Wanneperveen is vrijdag 28 september 2018 een automobiliste gewond geraakt. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie laat weten, gezien de enorme ravage, dat haar verwondingen (gelukkig) meevallen.

Politie, brandweer en ambulance kregen omstreeks 20:00 uur de melding binnen van het ongeval. Volgens de melding zou het ongeval zijn op de Bremenbergweg in Meppel maar dit werd al snel gewijzigd. De gewonde vrouw werd door de brandweer uit haar voertuig geknipt waarna ze werd overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de tractor had geen kleerscheuren. Zowel de auto als de tractor raakten zwaar beschadigd.

Bergingsbedrijf Hooikammer heeft de personenauto afgevoerd. Voor het bergen van de tractor was een telekraan nodig maar verschillende bedrijven waren niet inzetbaar. Daardoor is de berging van de tractor uitgesteld tot zaterdagochtend. De gevulde ladewagen werd met een kraan leeggehaald.

De Nieuwedijk was gedurende het ongeval, het politieonderzoek, de berging van de auto en het overladen van het gras afgesloten. Rond 23:30 uur werd de politieafzetting opgeheven. Door de gemeente werd een hekwerk rond de tractor geplaatst.Door: De Brederwiedekrant | Nieuwsredactie

Artikelcorrectie of aanvulling doorgeven? Meld het ons. Wilt u reageren op dit bericht? Laat dan uw reactie achter. Heeft u tips voor onze redactie? Bel dan de tiplijn: 038 - 88 88 853.

reageren REAGEER | stuur door DOORSTUREN | printen PRINT | ZATERDAG, 29.09.18 | 13.55 UUR


advertentie

Vandaag:
14° | 8°
Meer weer...
Morgen:
15° | 8°


AGENDA
TEKSTADVERTENTIES
Tekstbureau Arius
www.tekstbureauarius.nl
Tekstbureau Arius schrijft en herschrijft teksten in begrijpelijke taal!
Tim Fietst
www.timfietst.nl
Freelance sportverslaggever, journalist en tekstschrijver
Gevonden en verloren?!
www.steenwijkerland.nl
Meld, zoek en vind uw verloren en gevonden voorwerpen!
Ondernemend Steenwijkerland!
www.steenwijkerland.nl
Waar kunnen we u mee helpen?

advertentie
advertentie
0.35604 s